O nama

Naslovna / O nama

Porodična firma “MCS-sistem” doo se od svog osnivanja 01.01.2008. godine bavi uvozom, distribucijom i ugradnjom podnih obloga za objektnu (komercijalnu) upotrebu. Tokom deset godina postojanja, sa 20 zaposlenih radnika beleži kontinuirani razvoj u poslovanju.

Partnertsvo sa Evropskim proizvođačima podnih obloga nam omogućava da pratimo nove trendove u ovom segmentu i donesemo na naše tržište kvalitet i nove standarde u projektovanju i implementaciji podnih obloga. Putem prezentacija namenjenih arhitektama, potencijalnim investitorima i krajnjim kupcima, prenosimo sva stečena znanja iz ove oblasti.

Hiljade kvadrata ugradjenih na referentnim projektima u Srbiji i Crnoj Gori, sa obučenim i sertifikovanim podopolagačima najbolji su dokaz kvaliteta, koji je naš prioritet u poslovanju. Profesionalnim pristupom poslu kojim se bavi MCS-sistem je postao partner kompanija

Poslovni partneri

MCS – sistem u segmentu podnih obloga potencijalnim partnerima, investitorima i kupcima nudi sledeću uslugu:

  • Konsalting prilikom projektovanja podnih obloga
  • Izrada košuljica i fero betona
  • Distribuciju podnih obloga i svih pratećih materijala vezanih za njihovu implementaciju
  • Ugradnju podnih obloga – sertifikovane montažere
  • Post prodajni servis u garantnom i vangarantnom roku

Znanje, iskustvo, kvalitet i profesionalnost zaštitni su znak MCS-a.

Kako je vremenom firma rasla tako se i trziste prosirivalo. Sa velikim uspehom smo radili i poslove sa firmama iz Švedske –Savanna Invest i Svards Mattor. Bez imalo skromnosti možemo reći da su naši podopolagači izuzetno obučeni i uspešni u realizaciji svakog projekta. Svojom stručnošću i odgovornošću čak su zasenili i švedske kolege.

Može se reći da smo jedina firma u Srbiji koja se bavi ovom vrstom posla a da ima prijavljenih 17 radnika od toga 13 obučenih podopolagača. Samo preduzeće poseduje MASTER SERTIFIKAT izdat od kompanije TERKETT SEE kao dokaz uspešnosti, kvaliteta, znanja i obučenosti u sferi delovanja.

Ugovorom o poslovno-tehničkoj saradnji potpisan 2011. godine imamo angažovanog i diplomiranog građevinskog inženjera sa licencom 410399703. Tokom 2014. godine angažovali smo i Agenciju za bezbednost i zaštitu na radu MDN sa licencom u oblasti zdravlja na radu br. 164-02-0009/2011-01 zbog sve većih zahtevi prilikom organizacije i obezbeđenja gradilišta, kao i samih investitora za sigurnom i stručnom firmom kojoj će poveriti radove na svojim objektima.

Iz godine u godinu beležimo uspeh u poslovanju, porast broja radnika, proširenje tržista, sve veću zainteresovanost potencijalnih investitora za naše usluge.

 

O nama

MCS Sistem se bavi uvozom, nabavkom, distribucijom i ugradnjom podnih obloga - pvc, tekstilnih, epoksidnih (industrijskih) i gotovih parketa. Poseduje sve potrebne sertifikate od proizvođača podnih obloga kao dokaz obučenosti, opremljenosti i garancije za kvalitetno obavljen posao.

Kontakt

Vojvode Mišića 7/1, Požega 31210, Srbija

podovi@mcs-sistem.com

031/715-229

Pratite nas

Kontakt