Postavljanje tekstilnih podova

Naslovna / Postavljanje tekstilnih podova

Odlikuju se estetskim vrednostima jer krase svaki enterijer, bilo da se nalaze kao samostalna podna obloga ili u kombinaciji sa drugim podovima. Vrlo su praktične za održavanje, deluju kao zvučna i toplotna izolacija, podnose habanje, izrazena antibakterijska i antialergijska svojstva. Kombinacija boja i dezena uneće svežinu i sigurnost u Vaš prostor. Naglasiće lepotu Vašeg enterijera.

Tekstilne podne obloge mogu biti od :

  1. sintetičkih vlakana
  2. biljnih vlakana
  3. vune
  4. zivotinjske dlake
  5. mešavine vlakana

Vorwerk (Nemačka) tekstilne podne obloge - svojim kvalitetom, stabilnošću, lepotom dezena i boja, trajnošću i postojanošću, ističu se medju mnoštvom proizvođača ovih vrsta obloga. U današnje vreme kada jer zastita zivotne sredine jedan od glavnih zadataka savremenog coveka ovi tepisi svojim svojstvima to i dokazuju-oni se mogu u potpunosti reciklirati.

Burmatex (Engleska) tekstilne podne obloge- isporucuju se u plocama dimenzija 50x50 cm.Nacini postavke ploca mogu biti raznovrsni i upravo to cini ove podove atraktivnim i mastivitim za hotele,restorane,poslovne prostore…

Tecsom (Francuska)tekstilne podne obloge-ove podne obloge u plocama pogodne su za postavljanje u objekte razlicite namene (prodavnice,bolnice,hotele,restorane,skole…)

Obim dostupnih boja i dezena je veliki i u procesu je stalnog prosirivanja.Stvaraju fantastican efekat u prostoru u kome se postavljaju.

Apartmani - Kotor

Hotel Palisad - Zlatibor

Tis - Ivanjica

Vrnjačka banja

 

O nama

MCS Sistem se bavi uvozom, nabavkom, distribucijom i ugradnjom podnih obloga - pvc, tekstilnih, epoksidnih (industrijskih) i gotovih parketa. Poseduje sve potrebne sertifikate od proizvođača podnih obloga kao dokaz obučenosti, opremljenosti i garancije za kvalitetno obavljen posao.

Kontakt

Vojvode Mišića 7/1, Požega 31210, Srbija

podovi@mcs-sistem.com

031/715-229

Pratite nas

Kontakt