Ugradnja parketa

Naslovna / Ugradnja parketa

Ugradnja parketa predstavlja proces koji nije previše zahtevan. Lako se ugrađuje i vrlo jednostavno održava, a svojom lepotom krasi svaki prostor u kome se nalazi. U odnosu na druge podove, parket je podna obloga najboljeg kvaliteta, pa nam postavljanje parketa pruža najdugotrajnije rešenje.

Neslućene mogućnosti koje drvo kao materijal ima i današnja savremena tehnologija omogućili su da se dobije proizvod koji ima dimenzionalnu stabilnost.

Tarkett troslojni parket - trajan i funkcionalan, obezbeđuje izuzetnu stabilnost, laku i brzu ugradnju i različit izgled površinskog sloja. Ko se odluči za njega dobija gotov proizvod koji se ne treba brusiti i lakirati. Kao i klasična vrsta parketa i oni se mogu vise puta brusiti i lakirati u toku zivotnog veka a da pri tome ne izgube na svojoj lepoti i kvalitetu.

Masivni parket - izrađen je od punog drveta u više klasa rustičnosti (selekt,natur,rustik), postavlja se lepljenjem i predstavlja investiciju za više generacija. Može se više puta brusiti i lakirati kao i tarkett-ov parket. Lepota koju ova podna obloga unosi u prostoriju je nemerljiva. Raznolikost šara i boja, kao i način postavke daće živost i toplinu Vašem enterijeru.

Hotel Palisad - Zlatibor

 

O nama

MCS Sistem se bavi uvozom, nabavkom, distribucijom i ugradnjom podnih obloga - pvc, tekstilnih, epoksidnih (industrijskih) i gotovih parketa. Poseduje sve potrebne sertifikate od proizvođača podnih obloga kao dokaz obučenosti, opremljenosti i garancije za kvalitetno obavljen posao.

Kontakt

Vojvode Mišića 7/1, Požega 31210, Srbija

podovi@mcs-sistem.com

031/715-229

Pratite nas

Kontakt