Ugradnja PVC podova

Naslovna / Ugradnja PVC podova

Ugradnja PVC podova predstavlja proces koji nije tako jednostavan. U kombinaciji sa drugim podnim oblogama, ali i međusobno, u zavisnosti od ukusa i zahteva osobe koja je izabrala ovu vrstu podne obloge za svoje prostorije, mogućnosti koje one pružaju su neslućene.

PVC podovi su izuzetno otporni na habanje i vlagu, lako se održavaju i poseduju visok stepen apsorpcije na buku. Ono što ove podove čini privlačnim za kupca je širok spektar boja i dezena, svežina i harmonija koju oni svojim izgledom pružaju kao i mogućnost uspešnog kombinovanja sa drugim materijalima. Ali najvažnija stavka prilikom odabira ovih materijala je pristupačna cena za visok kvalitet i trajnost ovih obloga.

Ova vrsta podnih obloga nalazi široku primenu u komercijalnim objektima (bolnice, škole, kulturne ustanove, sportski objekti,…), a sve više i u rezidencijalnim objektima (kuće, stanovi). Razlog tome je široka paleta boja, dezena, ali i težnja da se što više približe izgledu prirodnih materijala (drvo, kamen, pesak, …).

Mogu biti homogeni i heterogeni (u rolnama i pločama).

Postavljanje PVC podova podrazumeva niz zahteva koje podopolagač treba da ispuni:

  1. Brusenje cementne košuljice
  2. Usisavanje
  3. Nanošenje prajmera
  4. Izlivanje mase
  5. Brusenje i usisavanje
  6. Lepljenje i ukrajanje PVC podne obloge
  7. Frezovanje spojeva
  8. Varenje spojeva odgovarajućom elektrodom
  9. Sasecanje viška elektrode da se dovede u idealnu ravan sa podom
  10. Postavka PVC lajsni po obodu prostorije

Galerija slika koja prikazuje ceo postupak.

Sve ovo zahteva izuzetnu stručnost i preciznost na tom području. Upravo je to ono sto odlikuje našu firmu –« Stručnost, preciznost i odgovornost u obavljanju svih vrsta poslova ».

Postupak postavljanja PVC podova

Stomatološka ordinacija - Kragujevac

Aspen - Požega

Mamut - Šabac

Putevi - Užice

 

O nama

MCS Sistem se bavi uvozom, nabavkom, distribucijom i ugradnjom podnih obloga - pvc, tekstilnih, epoksidnih (industrijskih) i gotovih parketa. Poseduje sve potrebne sertifikate od proizvođača podnih obloga kao dokaz obučenosti, opremljenosti i garancije za kvalitetno obavljen posao.

Kontakt

Vojvode Mišića 7/1, Požega 31210, Srbija

podovi@mcs-sistem.com

031/715-229

Pratite nas

Kontakt